23235-1-1-скала

Блог и вести

Покана за Accessories Expo Global Sourcing Expo Австралија

Почитувани ценети клиенти и партнери,

Возбудени сме што можеме да ја упатиме оваа специјална покана до вас и до вашата ценета компанија да го посетите нашиот штанд на China Clothing Textile Accessories Expo Global Sourcing Expo Australia во Сиднеј.

Детали за настанот:

  • Кабина бр.: D36
  • Датум: 12-ти до 14-ти јуни, 2024 година
  • Место: МКС Сиднеј, Австралија

Возбудени сме што ќе ги прикажеме нашите најнови дизајни и иновации во облеката за глава на овој престижен настан.Нашиот штанд, D36, ќе биде центар на креативност и изработка, нудејќи ви да погледнете од прва рака на нашите извонредни колекции на капи изработени со прецизност и страст.

Оваа изложба претставува одлична можност за нас да се поврземе со индустриски професионалци, трговци на мало и модни ентузијасти од целиот свет.Со нетрпение очекуваме да разговараме за потенцијалните соработки, да споделиме увид во индустријата и да истражуваме нови пазарни можности со вас за време на изложбата.

Please don’t hesitate to contact us at sales@mastercap.cn to schedule a meeting or for any inquiries you may have. We are dedicated to providing you with a memorable and enriching experience at our booth.

Топли поздрави,

Со почит,

Тимот на Master Headwear Ltd

af18ad30994d8b3249a876db47db173

 

 


Време на објавување: мај-14-2024 година